etli ıspanak nasıl pişirilir

Etli ıspanak nasıl pişirilir? Ispanak tencerede 20 dakikada pişer. Kuzu eti olsun, dana eti olsun, ıspanakla 20 dakikalık sürede pişmez. Etin ıspanakla aynı sürede pişmesinin bir yolu var mı? Elbette var. Düdüklü tencere ne güne duruyor. Ispanakla pişirmek istediğiniz kuzu eti, dana eti veya başka küçükbaş hayvan etinin biriyle ıspanağı etli olarak pişirebilirsiniz. Yapmanız gereken, karar vermek ve malzemeleri bir araya getirmek.

Düdüklü tencerede kuşbaşı et orta ateşte, 20 dakikada yumuşacık pişer. Etin miktarının bir önemi yok. Ete konacak su miktarı önemli. Orta ateşte, ocağın büyük gözü üzerinde düdüklü tencereyi çalıştırırsanız, 20 dakikada bir su bardağı suyu buharlaştırır. Hesabınızı buna göre yapın ete ilave edeceğiniz su miktarını hesaplayın. Eti haşladıktan sonra, ıspanağı nasıl pişiriyorsanız öyle pişirin.
Eti tencereye salçayı kavurduktan sonra koyabilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir kilo pirinçten kaç kişilik pilav çıkar

pirincin nişastası nasıl çıkar

tavuğun haşlandığı nasıl anlaşılır

2 kişilik etli çiğ köfte malzemesi