hindi gerdan haşlama süresi


Hindi gerdan haşlama süresi: Hindi gerdan haşlama veya hindi boynu haşlama. Paketli hindi etlerinin üzerinde hindi gerdanı yazar. Bizce, hindi boynu demek daha doğru olur. Adının bir önemi yok, önemli olan; hindi gerdanı haşlamasının süper bir hindi yemeği olduğudur. Hindi gerdanını ister tencerede haşlayın, isterseniz düdüklü tencerede haşlayın lezzetinde değişen bir şey yok.

Hindi gerdanı düdüklüde 30 dakikada, tencerede ağır ateşte 1.5 saatte haşlanır. Hindi eti dana eti sertliğindedir aynı sürelerde pişer. 

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir kilo pirinçten kaç kişilik pilav çıkar

pirincin nişastası nasıl çıkar

tavuğun haşlandığı nasıl anlaşılır

2 kişilik etli çiğ köfte malzemesi