hindi boynu yemekleri


Hindi boynu yemekleri
Hindi boynu sade haşlama, hindi boynu sebzeli haşlama ve sebzeli hindi boynu yemeği hindi boynu ile yapılan en güzel yemeklerdir. Hindi boynunu sade olarak, düdüklü tencerede veya normal tencerede eti kemiğinden ayrılacak şekilde haşlanır. Haşlama suyu ile bulgur pilavı veya pirinç pilavı yapılır ve afiyetle yenir.

Hindi boynu sebzeli haşlama için; hindi boynu, patates, havuç ve soğan kulanılır. Sebzeli hindi boynu yemeği için; hindi boynu, yemeklik yağ, soğan, sarımsak, biber, salça, domates, havuç, patates ve baharatlar kullanılır. Bu saydığım yemekler hindi boynu ile yapılan süper lezzette yemeklerdir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

bir kilo pirinçten kaç kişilik pilav çıkar

pirincin nişastası nasıl çıkar

dondurulmuş nohut nasıl pişirilir

20 dakikada gulik otu yemeği, pirinçli