Yaz Helvası

23 Ocak 2012

Cevizli Yaz Helvası
İrmik, un, tahin, şeker ile ev ve el yapımı yaz helvası. Bir kez yemeye başladığınızda iştahınızı frenleyemezsiniz. Bunun sonucu ise, tepside başkalarının tadabileceği yaz helvasından eser kalmamasına neden olacak ve oburluğunuz üzerine şöhretiniz ayyuka çıkacaktır.

Kim bilir, belki bu yolla Guinness Dünya Rekorlar kitabına girmeyi başaracaksınız. Söyleyim de söylememiş olmayayım, gerçeklerin üzeri örtülmez ve aynı zamanda güneş balköpüğü ile sıvanmaz.


1 yorum:

karamsar aylin at: 24 Ocak, 2012 dedi ki...

güzelim tarifi yok mu tarifi

 

İzleyiciler

Görsellerin Kaynağı

Blog'da bulunan yemek resimlerine ait yemek tarifleri Klasik Tatlar 'da, diğer resimlere ait bilgiler Sera 'da bulunmaktadır.

İçerik Kullanım Hakkı

Yayınlanan resimler ve fotoğraflar KT© yani, http://www.klasiktatlar.com/ sitesi tarafından eklenmekte olup, telif hakları tamamen anılan site'ye aittir. Yayınlanan resim ve fotoğraflar site tarafından şu an da kullanılmaktadır. İhtiyaç duyduğunuz resimleri, sitenin linkini sayfanızda vermek şartı ile kullanabilirsiniz.

Yorumlarınız

Toplam Sayfa Görünümü

Rastgele Resimler

Popüler Resimler

Hakkında

Fotoğrafım
Yemek Resimleri
Bu blog sanal dünyada türünün ilk canlı örneğidir. Yemek ve mutfak ile ilgili görsel materyalleri arşivinde tutar. Daha duru anlatımla bu blog, yemek görselleri ve mutfak bilgileri paylaşımı web günlüğüdür.
Profilimin tamamını görüntüle
Preisvergleich Page Rank

© 2010 YEMEK RESİMLERİ Design by btemplatebox.com
In Collaboration with Edde SandsPingLebanese Girls